Обрати пажњу!

Шеста трибина у оквиру циклуса Није филозофски ћутати - „Еколошки протести и еколошка свест у Србији“ на Филозофском факултету у Београду била је посвећена све масовнијим протестима грађана широм Србије изазваним вишегодишњим и свакодневним еколошким проблемима са којима се суочавају.

Преносимо вам најважније делове трибине чији учесници су били: проф. др Ратко Ристић, декан Шумарског факултета у Београду и активиста у покрету „Стоп МХЕ”, Оливер Илић - активиста и представник неформалног удружења грађана „Савски насип” и Драган Симић, орнитолог, еко-активиста и покретач петиције „Спасимо Бељарицу - београдску Амазонију”.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје које можете посетити ових дана, а рубрику „Временска капсула” посвећујемо Честеру Бенингтону, певачу групе Линкин Парк који би данас напунио 43 године. О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”. 

Водитељ: Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво