Обрати пажњу!

У које теорије завере највише верујемо?

Трагови на небу нису од авиона млазњака, него хемијска штетна средства. Путем ХААРП антена мења се клима и време. Нови светски поредак прави вакцине да би истребио вишак човечанства, а то заправо и није човечанство, то су ванземаљске камуфлиране врсте и у току је рат између злих и добрих бића из свемира. Фармацеутска индустрија ствара лажне болести, чува лек за оне најтеже, наводно неизлечиве, храна нам је затрована, неколико људи контролише целу планету, која је заправо - равна плоча. Веома интересантне теме за размишљање, међутим, неке од њих делују логично и очекивано, као одговор на све наше проблеме и питања, а неке саме стварају логику кроз коју ће се остварити као истина. У виду отвореног разговора, бавићемо се најпопуларнијим (теоријама) завере, кроз разговор са писцима који су их проучавали, свако на свој начин: Зоран Николић, Воја Антонић и Крешимир Мишак, а о психолошком профилу верујућих и неверујућих у „религију без бога” - истиниту чудновату заверу, прича нам психијатар др Катарина Петровић.
У наставку емисије још тема. Рубрика „Временска капсула” посвећена је британском певачу Полу Јангу који слави 63. рођендан. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, свирке и концерте, а рубрика „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света. 

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво