Правац 202

Сара Милошевић је ученица трећег разреда Гимназије у Инђији а досада у својој биографији има многе уписане успехе - сребрну медаљу на Међународној конференцији младих научника, Светосавску повељу, као једини ученик основних и средњих школа у општини Инђија за 2015/2016. годину, награду за младог истраживача на Међународном фестивалу науке у Москви.

И то није све. Сара већ има и три научна рада а у научним областима такмичи се још од четвртог разреда основне школе.

У Центру за промоцију науке недавно је одржала предавање Деца у науци - како и зашто кренути „тежим путем”. Присуствовали смо предавању али и разговарали са Саром и о њеним радовима и о плановима за будућност али и о томе шта још воли да ради, коју музику слуша, који су јој омиљени филмови и књиге, како се дружи са вршњацима и како они гледају на њена интересовања?

Скидање сувишних килограма и јачање мишића без икаквог тренинга и физичког напрезања уз помоћ машине није новост али новост је ако та машина заиста ради. За једну такву потврђено је да функционише а како и ко то себи може да приушти сазнаћете у „Тек да се зна”. 

Санкање и грудвање сви можемо себи да приуштимо a ако волите и клизање наш репортер ће вас повести до клизалишта на Тргу Николе Пашића у Београду.

Водитељ: Ивана Весић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво