Обрати пажњу!

Нови медији – да ли радио, телевизија и штампа полако одлазе у прошлост, или им Интернет платформе нису непријатељ?

Већ као азбуку знамо најчешће закључке у вези са Интернетом; да је много тога променио, у култури, политици, медијима и начину на који комуницирамо међу собом. Понудио је оно што ниједан класичан медиј није - говорницу за сваког ко мисли да има нешто и некоме да каже.

Са новим медијима попут онлајн аудио и видео емисија, веб редакцијама, долази и нова публика, углавном млађа и без сећања на аналогно доба. Јутјуб канали су им извор информација, Инстаграм инфлуенсери диктирају шта се купује, а Фејсбук коментари и твитови су оно што класични медији преносе као изјаву. 

Где је Србија на пољу коришћења нових медија за пласирање и конзумирање информација? Да ли смо Дневник заменили Јутјуб емисијама? Да ли ће нови заменити старе медије? О томе смо разговарали са ауторима емисија на сопственим Јутјуб каналима који имају специфичну или широку публику и баве се разним темама, од друштвено-политичких до субкултурних. Током поподнева препоручујемо вам и предстојеће манифестације широм Србије, попут „Куглофијаде” у Александрову. Причамо о актуелностима и занимљивостима из дигиталног света, ту су и корисне информације као и оне које дан чине ведријим и пријатнијим.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво