Широм затворених очију - Само срцем се добро види

Теме: Немања Матић; Наталијина Рамонда; Црвена звезда „Нека буде што бити не може, биће борба непрестана“; Петар Петровић Његош - „Ноћ скупља вијека“! Нема га више у уџбеницима у Црној Гори; Богатство, Будућност, Врлина, Достојанство, Завист, Идеали, Ја...

ЈЕДАН ЈЕ НЕМАЊА, НЕМАЊА МАТИЋ!
Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић открио је да је бомбардовање Србије 1999. године разлог зашто није носио цвет мака, популарни „Попи”, у знак обележавања Дана страдања британских војника у Првом светском рату.
Матић једини на мечу против Борнмута није носио „Попи”, након чега је изазвао лавину коментара на Острву, а сада је образложио да је то зато што је Британија учествовала у НАТО бомбардовању Србије.
„У потпуности разумем људе који носе 'Попије' и поштујем право сваког да то ради. Имам пуно разумевања за оне који су изгубили најмилије у конфликту. Ипак, за мене је то подсећање на напад који сам доживео као дете, био сам уплашени 12-годишњак из Врела када је моја земља била разарана бомбaма 1999. године”, написао је Матић на Инстаграму.
„Не желим да омаловажавам значај 'Попија' као симбола поноса Британије или увредим било кога, али сви смо ми производ сопственог васпитања и личних избора.
Надам се да ће сви разумети моје разлоге и сада могу да се концентришем како да помогнем тиму у наредним утакмицама”, закључио је српски репрезентативац. 

Слушајте нас на FM: 104,0 MHz
и преко Интернета: https://rtsplaneta.rs/linear/16091
Контакт: ++381 11 3249 202 * СМС: +381 64 0202 200*
Мејл: program202@gmail.com

Продукција и избор музике: Нена Огњеновић и Тркуља
Аутор, домаћин и водитељ: Лука Мијатовић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара