Широм затворених очију - Поглед из свемирског брода

Поглед из свемирског брода је емисија која се бави научном фантастиком, хорором и фaнтазијoм - у књижевности, филму, музици, стрипу, компјутерским играма, као и у свим осталим њиховим појавним облицима.

Почео је Сајам књига, па ћемо чути од Јоване Ристић шта је припремио „Порталибрис”, док нам Александар Тешић открива фаворите издавачке куће „Страхор”. Млади нишки писац Милош Петковић на овогодишњем сајму има чак четири нове књиге, док ће доајен домаћег жанровског пера Горан Скробоња подсетити како је његов микс научне и епске фантастике успео да се пробија преко часописа и фанзина до публике, а сада, после скоро 30 година, коначно излази као књига.
Косплеја ће бити и на сајму, а до када можете да се пријавите саопштава Љубица Долашевић, док ће Јелена Јокановић најавити термине пријављивања за косплеј за предстојећи Беокон. Но, пре Беокона, док још буде трајао Сајам књига, одржаће се и Фестивал српског филма фантастике, а шта нас ту очекује открива Јован Ристић. Коначно, Миланче Марковић је био присутан на ФСФФ-у са својим једним филмом, али је он урадио и једну необичну ствар - свој сценарио је преточио у књигу која је управо изашла, па док не нађе довољно пара за свој амбициозан пројекат, можете да прочитате шта је замислио као филм.

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво