Обрати пажњу!

Србија међ' органским шљивама - колико смо спремни и колико овде има будућности у органском узгоју?

Стручњаци у области пољопривреде, и страни и домаћи, хвале Србију када је реч о природним одликама које погодују органском узгоју. Ипак, тек који проценат обрадивих и плодних површина је опредељено за овај начин гајења биљака. Колико можемо бити сигурни да је органска производња заиста таква - органска? Постоје ли административне препреке и компликације код започињања органског узгоја, или је проблем у нечему другом? Како се врши провера квалитета, како почети органски узгој за своје потребе и за продају, које су предности а какве шансе на иностраном тржишту, за Двестадвојку говорили су стручњак у области органског узгоја др Александар Ивковић, Катарина Миленковић из удружења „Башталиште” и други мали узгајивачи органског воћа и поврћа.
Током поподнева причамо и о манифестацији која развија предузетнички дух у млађем узрасту, а подиже и еколошку свест - Дизајнатон. У рубрику „Временска капсула” уписана је премијера мјузикла „Коса”, на данашњи дан 1967. године, а наш Културни водич пун је препорука за предстојеће догађаје. Причамо и о занимљивостима и новостима у дигиталном свету, уз корисне информације и омиљену музику као обавезан детаљ. 

Водитељ: Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво