Летња башта - поподне

Данас Сенћани славе дан града, 11. септембар, установљен у знак сећања на дан када се 1697. године одиграла сенћанска битка, једна од најзначајнијих у историји Европе, где је Отоманско царство побеђено и заустављена претња Европи.

Ми смо овог викенда били у Сенти и забележили занимљиве историјске, приче о уметности и култури, туристичке и приче са омиљеног излетишта крај Тисе које ћете слушати у Летњој башти.

Један значајан музички датум биће повод за причу данашње Временске капсуле - 11. септембра 1987. године Елтон Џон је објавио албум „Greatest hits Volume 3”.

Међународна изложба Уметност у минијатури је основана 2010. године у Мајданпеку са циљем да буде препозната важност доприноса уметника и да се промовише разумевање и поштовање квалитета и разноврсности. Мајдан Арт 2018 траје у Мајданпеку до 28. септембра а „Гласник” ће нам дојавити одакле стижу уметници и у каквим радовима ће посетиоци уживати ове године.

Од 14 до 17 са вама је Ивана Весић.

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво