Визија

Новосађани као и бројни посетиоци ће у суботу испратити представљање нове културне станице у оквиру Калеидоскопа културе - Дворца Еђшег.

Циљ је да ово буде место у којем суграђани могу да стварају, а заинтересоване организације моћи ће на овој реновираној локацији да реализују своје програме. Тако ће, у оквиру манифестације која је названа „Еђшег отвара врата” у оквиру једног дана бити приказано мноштво програма као што су жонглерске и ботаничке радионице за децу, турнири у баскету 3 на 3, такмичење у брејк-денсу, исцртавање мурала и графита, радионица танго плеса, као и наступ поп хора „Радио” и џез трија Ђорђа Обрадовића. О томе нас информише координаторка за партиципативне програме Милица Рашковић. Детаљније о програму Калеидоскопа културе, који се реализује до краја септембра, можете сазнати на овом линку.

У четвртак, 13. септембра, прологом у Центру „Сава" у виду словеначке представе „Одило. Затамњење. Ораторијум" Петера Млакара и Драгана Живадинова, почеће 52. издање Београдског интернационалног театарског фестивала, под слоганом „Свет без људи".

О каквом је свету реч, шта га угрожава и је ли позориште његова последња одбрана - са уметничким директором и коселектором Битефа, Иваном Меденицом, разговарала је Александра Гловацки, која и води кроз данашњу емисију.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво