Викенд те зове!

И овог викенда вас позивамо на дружење.

На почетку емисије вас водимо у Руму. Главним улицама овог војвођанског града трчи се полумаратон, а право учешћа имају сви грађани. Како су у овој трци сви и победници, циљ је да се мотивише што више људи да у своју свакодневницу уврсте физичку активност.

Кад смо већ у „комшилуку”, свратићемо до Новог Сада на „Калеидоскоп културе”, који током наредних месец дана обухвата преко 400 различитих културних програма. Међу учесницима су и пијанисткиња Београдске филхармоније Нада Колунџија и мултиинструменталиста Слободан Тркуља.

У рубрици „Како се одмара и препорука за одмор” гостује Изуру из Јапана. Учећи eнглески језик преко интернета упознала je људе из Србије, па је пожелела да посети Србију и лично упозна нашу земљу. Одабрала је да у Србији проведе свој летњи одмор.

Као хоби вам препоручујемо сакупљање касета. Касете су одавно изашле из моде, али их Горан Ђорђевић сакупља преко 40 година.

Посетићемо и старо село Сирогојно - музеј на отвореном као и „Сремски чобански ручак” у Шиду.

Као рекреацију ове суботе представљамо кајак, а планирамо и укључење колегинице Јелене Кнежевић из Ивањице где је у току „Нушићијада”.

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво