Летња башта - преподне

Шта је за мене посао снова?

Ово питање свако од нас је бар једном у животу себи поставио. Шта бих највише желео/ла да радим, како да дођем до тога и могу ли да развијем своје потенцијале? Ове дилеме не морају да остану недоречене.

На пример, медијски радници нису обучени само у сфери новинарства. Мултипрактик чланови редакција су данас најдрагоценији, а ми се питамо - да ли у некој од тих додатних вештина лежи и њихов фантастичан потенцијал?

Двестадвојка и Асоцијација самосталних активиста су из радозналости одлучили да направе огледну радионицу за новинаре, да проверимо колико познајемо себе, професију, али и откријемо нешто ново. Чућете утиске са радионице, можда сад већ бивше новинарке, Круне Пинтарић.

У преподневном делу Летње баште говоримо и о новим муралима који красе Београд, а ту су и бројне летње манифестације широм Србије - на неке вас и водимо! Поред информација важних за организовање дана, ту је ведра екипа и омиљена музика.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара