Летња башта - преподне

Туризам, екологија, рекреација и међусобна помоћ.

Све ове речи могу да послуже за описивање јединственог концепта који има еко-хостел „Републик" у Ужицу. Кроз њега циркулишу бекпекери (путници чији цео комфор је квалитетан ранац) од Москве до Новог Зеланда, а неки прескоче и море, па остану дуже у овом хостелу. Власник Марко Ристовски прихвата и волонтерски рад, ако немате да платите смештај, а правила самоодрживости и лепог међусобног опхођења постоје. Посетили смо ову заједницу да се уверимо како у граду где су густо начичкани објекти може да се нађе парче земље и гаји непрскано воће и поврће, и тиме обезбеди добар део оброка за госте. Чућете и детаље о пешачким, бициклистичким и планинарским турама које за госте организују власници овог занимљивог хостела.

У преподневном делу Летње баште говоримо и о новом парку у Устаничкој улици у Београду, о томе колико су знање и дух појачивач спољашње лепоте, а говоримо и о бројним летњим манифестацијама широм Србије. Поред информација важних за организовање дана, ту је ведра екипа и омиљена музика!

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво