Устанак

Крећемо заједно у нови дан уз најважније вести и одличну музику.

Пре свега, ослушните Цртицу и коментар на садашњост коју живимо.

Известићемо вас о прогнози времена и биопрогнози али и о ситуацији у саобраћају.

Спортске вести припрема Вања Савић, али ћемо од ње сазнати и како је београдским џивџанима на овој врућини и како можемо да им помогнемо. Пратићемо и стање на граничним прелазима.

У ауторској рубрици „Квака 202" Драгутин Роквић на духовит начин запиткује: Која је то логичка грешка и стилска фигура кад политичар поручи - не дајте да вас ико лаже.

Бавимо ћемо се и питањима која нам шаљете за рубрику „Слушаоци репортери". Ко плаћа боравишну таксу, туриста или хотел у којем је одсео? Одговор припрема Слађана Савић.

Влада Тодоровић у улози репортера иде на Славију да би се распитао зашто се касни са завршетком радова на платоу. Пред крај емисије чека вас „Добро јутро” Дарка Коцјана и седам графита за лепши почетак дана.

И то није све, има још...

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Радио Београд 202).

Водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво