Викенд те зове!

Викенд те зове на ново дружење са Београдом 202. Увек нудимо низ предлога за одмор, рекреацију као и нове идеје за улепшавање слободног времена.

Пре свега, данас представљамо Фестивал посвећен нашем драгом колеги, писцу и публицисти, Петру Лазићу. Фестивал „Дани Петра Лазића 2018.” је у току, а у детаље ће вас упутити Снежана Јоксимовић, директорка Туристичке организације Косјерића.

Гроздана Лучић Лалић је писац и носилац пројекта „Млади долазе" при Удружењу књижевника Србије. Она препоручује идеално место за викенд-одмор у Србији.

Уколико сте авантуристичког духа, извиђање је идеалан хоби. Са Извиђачима Србије разговарао је колега Бранислав Трајковић, а они увек имају сјајне идеје које вам данас преносимо.
Као рекреацију предлажемо функционални тренинг. Наша саговорница је Јасмина Александров, урбана фитнес Спартанка, некадашња кошаркашка репрезентативка Југославије, СЦГ и Србије, као и грчког Панатинаикоса и крос-фит инструктор.

Водимо вас и на „Нушићијаду” која ће бити одржана од 24. до 26. августа и у знаку је четири јубилеја. Много је разлога да је посетите, а најављује је Беба Бојовић из организације Фестивала.

Традиционални, 49. Међународни пливачки маратон „Јарак - Шабац", познатији као „Трка мира" биће одржан сутра, а за наш програм говори директор Туристичке организације Срђан Митрашиновић.

И то није све.
Викенд је лепши уз Београд 202.

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво