Како да не

"Како да не" је емисија Радио Београда 202 и реализују је верници у добру забаву и нове идеје.

Окосница емисије је "Дебата" у којој ћемо разменити мишљења на разне теме и дилеме. Ове недеље, причамо о томе колико је изненадни добитак много новца добар или лош за човека. Како потрошити „седмицу" на лотоу - одмах, са свима, или тајно и постепено? У шта улагати, како се забављати? Који износ је идеалан за покривање важних трошкова, а да остане места и за труд око остваривања разних амбиција?

Позивамо и вас да коментаришете, а занимљиве савете и примере тога како са великим новцем треба поступити а како не, даће наш редакцијски мудрац, Рајко Милошевић. Као госте вредне пажње представићемо вам талентоване музичаре из Србије који под кровом чувеном Беркли музичког колеџа обликују своје каријере. Студенти и алумни једног од најбољих музичких колеџа на свету, попут Васила Хаџиманова, Марка Ђорђевића, Катарине Пејак, Пере Крстајића, Гаги Хајнриха, Андрије Гавриловића, Ане Крстајић, Тамаре Јокић, Огњена Готовчевића, Илије Михаиловића и Теодоре Краљевић, имаће 6. и 7. августа наступе на летњој сцени Битеф Арт кафеа на Калемегдану. У госте нам долазе кантауторка, пијанисткиња и певачица Катарина Пејак и саксофониста Огњен Готовчевић, и једва чекамо да чујемо њихове приче и музику.

Сваке недеље ћемо се бавити и тиме "Шта каже мрежа", где ћемо преносити и коментарисати актуелности и занимљивости у веб свету и ИТ иновацијама, а биће ту и неколико духовитих твитова.

Фестивалско лето још траје, па има шансе да вас обрадујемо улазницама за „Hills up" фестивал на Златибору, уколико будете пажљиво слушали!

Са вама су Круна Пинтарић и Бранислав Трајковић.

Како да не Како да не

Autor:
Радио Београд 202

„Како да не” је нова емисија Радио Београда 202 и реализују је верници у добру забаву и нове идеје. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се