Летња башта - преподне

Вероватно ћете тешко срести особу која није играла неку друштвену игру, карте, јамб, шах, монопол, ризико.....друштвене игре преживеле су интернет и данас постоји на хиљаде различитих игара. У Србији играње није тако масовно, али постоје клубови који чувају ову традицију.

Друштвене игре не само да су преживеле интернет него их широм планете, па и у Србији, игра све више људи а њихов потенцијал препознали су и млади предузетници који држе угоститељске објекте намењене овој активности. Један београдски клуб љубитеља друштвених игара посетила је Милена Милићевић па ћете открити неку игру коју не знате или се сетити неке коју већ знате и играте.
 
Знате сигурно и шта је корзо али какве занимљиве садрзаје можете да очекујете на "Корзо Фесту" у Зрењанину откриће наш "Гласник".
 
На београдском аеродрому "Никола Тесла" до 31. августа ће бити саниране приступне саобраћајнице Терминалу 1 и Терминалу 2. На шта би путници због радова требало да образе пажњу сазнаће наш репортер Бранислав Трајковић.


У Летњој башти, до 13 часова са вама је Ружица Врховац.    

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара