Визија

Поклон фото-збирка Милана Живковића

Данас ће  у Природњачком музеју у Београду бити отворена јединствена изложба под називом ''Фотограф у царству Природе'' реномираног фотографа Милана Живковића.  Фотографије  дугогодишњег  уредника часописа "Рефото" и добитника више од 200 стурчних признања, израђене су  уз поштовање ригорозних  музеолошких  архивских стандарда. Посебност је и у томе,  што је у питању изузетно вредна збирка фотографија природе Србије настала током последњих тридесет година, коју је Живковић одлучио да поклони Природњачком музеју. О мотивима  за овакав гест, аутор ће говорити  у данашњој "Визији".

Битеф денс компанија овога лета наступа на неколико значајних фестивала у Црној Гори и Хрватској; са две своје представе, Сан летње ноћи и Макбет наступају на Пургаториј фестивалу у Тивту, Будва град театру и Дубровачким Љетним играма. О осталим програмима вредних играча говори нам уметничка директорка компаније, Јелена Кајго.

Мексико у малом, или кратак преглед савремене мексичке скулптуре, можете видети у новосадској галерији La vista, чиме се за Визију бави Јована Зец. 

Водитељ Петар Протић. 

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво