Устанак

Недељно разбуђивање без журбе и стреса уз добро расположену екипу.

Недељно јутро може да буде савршено ако не радите. Ако радите, потрудићемо се да вам будемо од користи. Емитоваћемо најважније вести, информације о времену, биопрогнози, курсу динара, и о томе где неће бити струје или воде.

Сазнаћемо вести из света спорта од мр Биљане Шујдовић.

Минивал или - графити из „Облака у бермудама” Дарка Коцјана представљају добар разлог за осмех на лицу.

Представићемо вам и Миљана Пауновића, блогера и књижевника, аутора књиге „Соба тајни" која је изазвала велико интересовање читалаца.

У рубрици „Квака 202”, коју припрема Драгутин Роквић, између осталог, чућете зашто је добро што климе углавном не раде у аутобусима ГСП „Београд".

Знате ли где се налази Врмџа? Село у подножју Ртња, јединствено по много чему, посетила је наша Ивана Весић и забележила атмосферу на Врмошком језеру.

У рубрици „Топ потоп" познати састављају своје листе на разне теме које бирају сами. Овога јутра професор Саобраћајног факултета Милан Вујанић подетиће нас на ствари које не смемо да заборавимо о саобраћају. Припремила Љиља Обрадовић.

То није све, сигурно ће бити још по нешто.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 - званична страна за Фејсбук.

Водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво