Викенд те зове!

И ове суботе вас водимо на излет.

Наш први предлог за викенд-путовање је чувена Дринска регата. Биће одржана овог викенда, и то по 18. пут. О детаљима у вези са програмом овогодишње манифестације и смештају, разговарамо са директорком ТО „Љубовија", Слађаном Грујичић.

Предлог је и „Бојчинско културно лето" које је у току, а имамо и добре вести за све који воле бицикл. Бициклистички савез Србије, на Калемeгдану организује трку српско-турског пријатељства за млађе категорије.

Ово је доба године у коме нас често посећују туристи из целог света, па је више него актуелно позабавити се тиме који део Србије препоручити странцима. Шта је препорука музичара Слободана Тркуље али и Жељке Зебић, новинарке и продуценткиње, сазнаћете током емисије. Рубрику „Хоби" посветили смо љубитељима биљака, гмизаваца и инсеката. Урош Војичић, са којим је разговарала Јована Зец, даје добре савете свима који користе или желе да буду власници тераријума.

У складу са сезоном годишњих одмора током којих је велики део наших слушалаца на планини, као рекреацију бирамо управо планинарење. Занимљивости и савете на ову тему припрема Милица Ђилас.

Викенд је лепши уз Београд 202.

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво