Устанак

Петак тринаести је заблуда, срећан и успешан дан је пред нама.

Расположена екипа потрудиће се да започнете дан уз важне информације, али и осмех.

Цртица 202 овог јутра говори о актуелним догађајима у Србији, а након што је послушате позивамо вас и да пошаљете свој коментар.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан.

Ана Живуловић из хуманитарне организације „Дечје срце" упознаће нас са активностима које се спроводе на унапређењу живота деце са сметњама у развоју.

Не пропуштамо ни најважније спортске вести. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

Квака 202, аутора Драгутина Роквића овога јутра бележи: Као прави пријатељи, потпуно разумемо Русе да морају да растерују облаке због првенства, па шаљу кишу у Србију, али онда није фер према нама да навијају за Хрватску.

У рубрици „Слушаоци репортери" истражићемо да ли социјално угрожена лица могу да остваре право на бесплатан лек који се иначе не налази на позитивној листи. Одговор сазнаје Слађана Савић.

Гласник 202 биће директор ЗОО врта у Београду, Србољуб Алексић. Он ће најавити почетак радова на изградњи дечјег игралишта и авантура парка.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Водитељ: Дејан Грујић

број коментара 0 пошаљи коментар