Како да не

Емисија Радио Београда 202 коју реализују верници у добру забаву и нове идеје.

Трудићемо се да вас сваке недеље од 20 до 22 часа задржимо на таласима Двестадвојке - дебатоваћемо на најразличитије теме, разговараћемо са гостима, упутићемо вас на занимљиве догађаје, а на неке од њих ћемо вас и послати!

Окосница емисије је Дебата у којој дискутујемо на разне теме и дилеме, а ове недеље разговарамо на тему осамостаљивања. Да ли живот са родитељима подразумева паразитски живот, комодитет или нешто друго? Да ли је самосталан живот знак зрелости или смо само родитеље као цимере заменили пријатељима? Да ли бисмо радије одвајали новац за кирију или провод? Које су предности и мане оба начина становања, разматраћемо заједно са вама.

Свој став на тему дебате даће и мудрац Рајко, Далај Лама редакције Двестадвојке, о томе како се пре неколико деценија остајало или одлазило из родитељског гнезда.

Шта можете да „утишате" на Фејсбуку, како да се телефон не разбије, као и занимљиви твитови, део су овонедељног издања рубрике „Шта каже мрежа” о актуелностима из света нових технологија и Интернета.

Гости вредни пажње ове недеље биће чланови позоришне трупе „Артисти”, Исидора Ристић и Немања Пуача. Разговараћемо о томе како функционише овај театар, ко су ентузијасти иза њега и којим представама могу да се похвале.

Као и сваке недеље, биће поклона! Водимо вас причом на неколико концерата, а за слушаоце брзе руке и оне који нас буду пажљиво слушали, биће поклон-улазница!

Учествујте у емисији слањем СМС порука на 064-0-202-200. Придружите нам се и на Фејсбуку и Твитеру, а ту је и наш Инстаграм профил (kakodane202), јавите нам се путем мејла (program202@gmail.com), али и фиксног телефона 011-3249-202.

Са вама су Милош Георгијевић и Ксенија Радовић.

Како да не Како да не

Autor:
Радио Београд 202

„Како да не” је нова емисија Радио Београда 202 и реализују је верници у добру забаву и нове идеје. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво