Устанак

Буђење уз корисне информације и ведру музику за почетак дана.

У Цртици 202 се бавимо темама које се тичу наше реалности, а разговор ћемо проширити и кроз ваше коментаре.

Посветићемо се информацијама и занимљивостима из Русије, а не пропуштамо ни друге спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

За леп почетак дана, ту су одабрани графити из емисије „Облак у бермудама” Дарка Коцјана, где ћете чути духовите мисли слушалаца.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Обавештавамо вас и какво је време, какви су услови на путевима, где има гужве или застоја и колики је средњи курс динара. Преносимо и низ актуелних манифестација које су у данима пред нама, а осврнућемо се и на догађаје из протеклог викенда.

У рубрици „Слушаоци репортери" одговарамо грађанима Ваљева који се распитују о гробу свог чувеног суграђанина и сликара Љубе Поповића, јер то место све више пропада због неодржавања. Када ће обећано уређење сликаревог гроба бити готово, од градоначелника Ваљева Слободана Гвозденовића сазнала је Јасмина Ђекић.

Летњи ред вожње градског превоза углавном је у свим градовима почео, међутим, летњи режим посла - није. Зато гужви у превозу има, а наша репортерка Вања Савић јавиће како пролази јутарњи шпиц у Београду и којих линија је преко лета најмање.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Можете да нас пронађете и на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво или важно!

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво