Како да не

Емисија Радио Београда 202 коју реализују верници у добру забаву и нове идеје.

Трудићемо се да вас сваке недеље од 20 до 22 часа задржимо на таласима Двестадвојке - дебатоваћемо на најразличитије теме, разговараћемо са гостима, упутићемо вас на занимљиве догађаје, а на неке од њих ћемо вас и послати!

Окосница емисије је Дебата у којој дискутујемо на разне теме и дилеме, а ове недеље разговарамо на тему држања кућних љубимаца у стану. Крупнији и живахнији пси и увек радознале мачке са ловачким инстинктом често су спутани животом у скученим становима, па и усамљени. Наравно, често су једнако, ако не и срећнији неко када цео живот проведу у дворишту и дивљини. Да ли је то заправо лоше за њих, или је бесмислено гунђати на љубимце у стану? Има ли аргумената ако се завири у природу животиње, или смо ипак најбољи пријатељи у свим условима?

Свој став на тему дебате даће и мудрац Рајко, Далај Лама редакције, која се састаје у чувеној „стакленој" канцеларији, а коју он често посећује и оплемени својим погледима који су ванвременски. Да ли је ипак пустио пса у стан као кућног љубимца?

Шта је „диско кобасица”, како се расправља са роботом, као и занимљиви твитови, део су овонедељног издања рубрике „Шта каже мрежа” о актуелностима из света нових технологија и Интернета.

Гост вредан пажње ове недеље је Данило Грбовић, иза кога је широко формално и неформално образовање и искуство, почев од Факултета политичких наука преко разноврсних семинара, усавршавања и иксуства у новинарском послу. Он је идејни оснивач апликације која на интерактиван начин приближава културу младима - „Filter App". Са Данилом ћемо разговарати о њиховим будућим плановима, младима и томе колико их занима култура.

Као и сваке недеље, биће поклона! Водимо вас причом на неколико фестивала, а посебну пажњу посвећујемо предстојећем Егзиту. За слушаоце брзе руке и оне који нас буду пажљиво слушали, биће поклон-улазница!

Учествујте у емисији слањем СМС порука на 064-0-202-200. Придружите нам се и на Фејсбуку и Твитеру, а ту је и наш Инстаграм профил (kakodane202), јавите нам се путем мејла (program202@gmail.com), али и фиксног телефона 011-3249-202.

Са вама су Лана Николић и Милица Ђилас

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи