Летња башта - поподне

Ценкање.

Психологија а ни било која друга наука вероватно још увек није у потпуности дефинисала овај појам, да ли је то потреба купца да надмудри продавца или га како кажу „вербалном гимнастиком шармира не би ли спустио цену коју је он унапред и подигао за износ спуштања цене", ко побеђује у овој игри и да ли је то уопште важно ако су и једно и друго задовољни и мисле да су добро прошли. У којим приликама се ценкамо, да ли знамо како се то ради и да ли се ове технике уче, како изгледа ценкање у различитим културама разговарамо са Кристином Остојић из Клуба путника али смо наравно обишли и понеки пијац :-)

„Песма на суду", тако би могао да гласи радни наслов данашње рубрике „Временска капсула". 22. јуна 2017. године суд у Лос Анђелесу закључио је да песма „Stairway to Heaven” групе Led Zeppelin није плагијат. Музичари су били оптужени да су украли риф из инструменталне нумере „Taurus”, која је снимљена са бендом Spirit. Zeppelini су се до сада шест пута нагодили након тужби за кршење ауторских права.

До 17 часова причаћемо и занимљиве приче о песмама и филмовима а свратићемо и до Арсенал Феста. У „Летњој башти" са вама Ивана Весић и Ружица Врховац.

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи