Устанак

Први летњи дан је пред нама – помоћ у разбуђивању стиже са таласа 202!

У Цртици причамо о ономе што видимо, чујемо, доживимо, и делимо утиске са вама. Текст ћете моћи да прочитате и у нашој Фејсбук групи „Цртица у Устанку 202-јке", а разговор ћемо проширити и кроз ваше коментаре.

Светско првенство је почело, а наставак мундијалске грознице је сутра за репрезентацију Србије и њене навијаче. Посветићемо се информацијама и занимљивостима из Русије, а не пропуштамо ни друге спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од Вање Савић.

За лепше јутро, графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

Лето календарски почиње у 12:07ч, али осећамо га већ неколико недеља, уз сунце, високе температуре али и локалне непогоде. Какво нас време очекује у наредна 3 месеца, рећи ће нам метеоролог Недељко Тодоровић.

У рубрици „Слушаоци репортери" наша Драгана Вукићевић разговарала је са директором Јуте, Александром Сеничићем који одговара на питања слушалаца о томе како одабрати туристичку агенцију а да избегнемо евентуалне преваре или отказивање аранжмана у последњи час.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Можете да нас пронађете и на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво или важно!

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво