Устанак

Буђење уз корисне информације и ведру музику за почетак дана.

У Цртици се бавимо темама које се тичу наше реалности, а разговор ћемо проширити и кроз ваше коментаре.

Светско првенство је почело, а мундијалска „грозница" захватила је и Србију. Посветићемо се информацијама и занимљивостима из Русије, а не пропуштамо ни друге спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од Вање Савић.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан, за ваш осмех и лепше јутро.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

У рубрици „Слушаоци репортери" одговарамо забринутим грађанима који се распитују за то шта све банке наплаћују, односно, који су то све „скривени" трошкови. Одговор пронашла Слађана Савић.

Ташмајдански парк један је од неколико великих београдских шеталишта са ограђеним простором за псе. Власници паса су тренутно у фокусу комуналних полицајаца који најављују оштрије и чешће контроле поштовања прописа (поводац, чак и брњица), а детаље ће пренети наш репортер Влада Тодоровић.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Можете да нас пронађете и на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво или важно!

Водитељ: Ружица Врховац

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво