Сваштара

Сигурност деце на интернету у 202 повода

„Деца и интернет - паметно од почетка" назив је панел дискусије на којој су представљени резултати истраживања Института за психологију Филозофског факултета у Београду. Оно је показало да деца у све ранијем узрасту користе дигиталне уређаје и интернет. Истовремено, родитељи немају довољно знања и начина да их заштите од опасности које их вребају. О томе од поднева говоре учесници истраживања.

Чућете како да се пријавите за креативне радионице које је за средњошколце организовао Музеј афричке уметности. Полазници ће моћи да се баве графиком, израдом накита, шивењем и украшавањем текстила, а биће у прилици и да изложе своје радове.

Најавићемо и поклонити вам карте за концерт групе Hollywood Undead. Петорка из Лос Анђелеса наступиће 25. јуна на базенима новобеоградског СЦ „11. април”, што ће бити њихов први концерт у Србији. Поред песама са новог албума, извешће и своје старије хитове.

У рубрици „Много смо најјачи" угостићемо репрезентативку Србије у кошарци Александру Црвендакић коју су навијачи прогласили најбољом крилном играчицом Европе. Са нашим националним тимом је освојила медаљу на Олимпијским играма у Рију, а са својом садашњом екипом, мађарским Шопроном, играла је финале Евролиге. Забележила Вања Савић.

Миодраг Стошић у својој ауторској радио колумни „Велики бљак" на духовит и занимљив начин коментарише појаве и догађаје око нас.

Колико нам додир и нежност драге особе значи у тешким, али и срећним тренуцима, искусили смо много пута. Загрљај, стисак руке, па и најмањи додир увек делују опуштајуће. Зашто је још добро и здраво размењивати нежности, чућете у рубрици „Да си жив и здрав" коју припрема Милена Милићевић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво