Устанак

Расположена екипа јутра потрудиће се да започнете дан уз важне вести, али и осмех!

Цртица 202 овог јутра говори о актуелним догађајима у Србији, а након што је послушате или прочитате у фејсбук групи (Crtica u Ustanku 202-jke), позивамо вас и да понудите свој коментар.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан, за ваш осмех и лепше јутро.

Не пропуштамо ни најважније спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

Ту су и актуелне вести или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз Двестадвојку.

Данас и сутра у Мионици се одржава „Миона фест" где ће у конкуренцији 8 документарних филмова домаћих аутора бити изабран само један - најбољи. Неће бити другог и трећег места, што до сада није била пракса на осталим филмским фестивалима. Детаље сазнајемо од Карла Астрахана, једног од организатора првог фестивала документарног филма који се не одржава у Београду.

Гласник Вања Савић говориће о постављању стубића око Трга Николе Пашића којима се онемогућава досадашњи неовлашћен улаз аутомобилима. На истом месту ће тако бити лепше и безбедније пратити Мундијал са великог видео-бима.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво