Устанак

Свежина летњег дана је ујутру најлепша.

Буђење уз корисне информације и ведру музику за почетак дана.

Цртица 202 овог јутра биће посвећена Пенки, крави из Бугарске која је победила бирократију ЕУ, преживАла и преживЕла је.

Не пропуштамо ни најважније спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од Вање Савић. Она је разговарала и са једним од најтрофејнијих кошаркаша Партизана, а он је Миодраг Марић, трећи најбољи стрелац у историји клуба. О својим почецима, каријери, утакмицама за памћење, говорио је за рубрику „Много смо најјачи".

За ваш осмех и лепше јутро - графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

Да ли ће и ове године бити ванредних летњих аутобуских линија које разне делове Београда воде од и до Аде Циганлије, детаљније сазнаје наша Драгана Вукићевић.

Да ли је ове сезоне популарнија припрема испита од куће или у читаоницама библиотека? Да ли су читаонице климатизоване, колико места има и које им је радно време? Са овим информацијама јавља се наша репортерка Милица Ђилас.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво!

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво