Широм затворених очију - Само срцем се добро види

„Свако може да води рат, али само најхрабрији могу да створе мир!”, изјавио је, у првом обраћању свету, Доналд Џон Трамп, председник САД; после историјског сусрета са лидером Северне Кореје Ким Џонг Уном.

Теме: Мир; Фудбал је: „Више од игре"; Прву фудбалску лопту у Србију донео је Хуго Були 1896. године након што се вратио са студија у Берлину. 12. маја. Лопту је донео гимастичком клубу Соко и тамо је основао фудбалску секцију; Свети Владимир, познат и као Свети Јован Владимир и Свети Владимир Дукљански, је српски светац коме се моле и Албанци; Свети Јован Владимир је небески заштитник града Бара; Миодраг Мића Поповић, сликар, књижевник и филмски редитељ, академик; Јован Јовановић Змај; Хорхе Луис Борхес, аргентински књижевник; Ђорђе Вајферт, индустријалац и филантроп, гувернер Народне банке Србије и Краљевине СХС; Александар Велики, највећи војсковођа античког света, творац најпространије империје у дотадашњој историји човечанства; Ана Франк; Че Гевара; Ела Фицџералд; Артур Стенли Џеферсон, познатији као Стен Лаурел, мршави из тандема с Оливером Хардијем, дебелим; Српске чварке и свињску маст наградио је престижни Бриселски институт за укус и квалитет хране; Хоће ли бриселска звезда отворити врата Европе за чварке из Србије....

„Ако вам „не иде", ако вам се не остварује очекивано, ако се не осећате баш најбоље у сопственој кожи, ако пружате мање него што бисте могли и постижете мање него што заслужујете, ако не можете да решите разне судбинске чворове... - ПОЈАЧАЈТЕ МОЛИТВУ! И, видећете резултате, веома брзо. У распону од брзе помоћи до правог правцатог чуда: од решења до спасења. Једноставан савет. Лечи и помаже, разрешава и исцељује."
(Драгослав Бокан)

Слушајте нас на FM: 104,0 MHz
и преко Интернета: https://rtsplaneta.rs/linear/16091
Контакт: ++381 11 3249 202 * СМС: +381 64 0202 200*
Мејл: program202@gmail.com

Аутор, домаћин и водитељ: Лука Мијатовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво