Сваштара

Споменици културе у Србији од сада су доступни и кликом на апликацију, коју је направио Центар за урбани развој.

Истраживања показују да само 8,5% младих обилази споменике културе и интересује се за артефакте из наше прошлости. Захваљујући овој 3Д мобилној апликацији можда ће се ствари променити. У госте нам тим поводом долази Раде Милић из Центра за урбани развој, са којим ће у 202 повода разговарати Ружица Врховац.

Трећа по реду Belgrade Business Run трка биће одржана у четвртак 14. јуна на Савапроменади. У односу на прошлу годину број пријављених такмичара и компанија је дуплиран, а наш гласник о овој трци биће Верољуб Змијанац, оснивач Београдског тркачког клуба.

Миодраг Марић је један од најтрофејнијих кошаркаша Партизана, трећи је најбољи стрелац у историји клуба, а о својим почецима, каријери, уткмицама за памћење, говорио је за рубрику „Много смо најјачи", коју је припремила Вања Савић.

Свакодневне обавезе и убрзан темпо живота све чешће нам не дозвољавају да неке од неопходних ствари завршимо натенане. Поред тога што прескачемо оброке, и оне које упражњавамо често поједемо на брзину, чак и стојећи. Уколико ово редовно чините, добро је да знате да тако вишеструко угрожавате своје здравље. У рубрици Да си жив и здрав, Весна Парезановић Алексић говори о разлозима због којих би за своје оброке требало да одвојите неки минут више и поједете их на миру.

Пред нама су летњи фестивали, један од њих који је разлог доласка бројних гостију из региона у Београд је Beer fest. Програм овогодишње манифестације сазнаћете у последњем сату Сваштаре.

Водитељ Јелена Kнежевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво