Одмор суботом на 202 начина

Слободно време викендом добило је нову димензију!

Ако у исту једначину ставимо високе температуре, забаву, добро друштво и потребу за расхлађивањем, као крајње решење добијамо купалишта, која су отворила своја врата за све који (још увек) нису под хладом четинара на морској обали. Због тога вас упућујемо на базене Спортског центра „Олимп - Звездара" у Београду. Уколико ипак више волите реку, водимо вас на Градац у Ваљеву. Бразилац Тјаго Фереира, који познаје Србију боље од нас који смо у њој рођени, предложиће још нека места идеална за одмор у нашој земљи.
Бицикл је идеално превозно средство за упознавање нашег окружења, али и историје. Међународна бициклистичка трка „Кроз Србију" биће одржана у години јубилеја, 100 година од краја Првог светског рата. Због тога је стаза углавном конципирана тако да се обележе сва места одакле је кренуло ослобађање Србије. Причаћемо и о „Толкиндану", укрштеним речима и кик-боксу. 

Са вама је Милица Ђилас.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво