Сваштара

Очекивања и атмосфера у нашој фудбалској репрезентацији уочи Светског првенства у „202 повода“

Фудбалска репрезентација Србије се у Аустрији припрема за предстојеће највеће такмичење. После пораза од Чилеа, а пред последњу проверу форме у пријатељској утакмици са Боливијом, чућете какво је расположење у нашем табору. „Орлови" ће први испит на Шампионату света имати 17. јуна у утакмици против Костарике. Припремио Милован Вукићевић.
Најавићемо трећи позоришни фестивал „Аплауз фест", који ће на четири отворене сцене бити одржан од 8. до 10. јуна у Новом Саду. Бесплатан програм, осим представа за све узрасте, садржи и бројне инсталације, радионице, трибине и перформансе.
У оквиру пројекта „Square affair", на Цветном тргу у Београду је постављена нова градска уметничка минијатура. Комбинација традиционалних материјала са модерним дизајном, дала је том чувеном месту нови шарм. Јована Зец ће вас упознати са детаљима и даљим активностима на улепшавању главног града.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује Нина Мијалковић. Студира скандинавске језике, а хоби јој је певање. Нашу земљу је представљала пет пута на Интернационалном фестивалу у Финској. У сарадњи са учесницима из других земаља, представила је занимљив музички пројекат „Ocean's Souls”. Забележио Марко Мирановић.
У делу емисије под називом „Топ потоп" познати састављају листе на теме које бирају сами. Наш познати музичар Јован Маљоковић се одлучио за најбоље џез музичаре. Припремила Љиљана Обрадовић.
„Квака 202" аутора Драгутина Роквића доноси сатиричне коментаре о борчанском изуму за сигурнији прелазак улице, забрањеној пивској реклами и осталим актуелним дешавањима око нас.
Тема „Моде 202" биће провокације којима смо свакодневно изложени и наше реакције на њих. Припремила Оливера Перић. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво