Одмор суботом на 202 начина

Да ли сте расположени да посетите Кучево уз хомољске мотиве, и етно село Моравски конаци?

Позивамо вас данас и на вожњу ролера и трчање у оквиру „BEG 5К Runaway”. Уколико нисте љубитељ спорта, уживаћете уз причу о „Сремској куленијади".

Емисију и почињемо путовањем у Шид где се одржава 19. „Сремска куленијада", а затим вас Милица Ђилас води у „Моравске конаке".

Димитрије Војнов, драматург, сценариста и филмски критичар одговара нам на питања како се одмара и који део Србије препоручује. Са њим је разговарао Милош Поповић.

Као хоби овај пут предлажемо прављење дневника и споменара. У томе је посебно вична Бојана Бојчић, студенткиња сликарства са којом је разговарала Милица Ђилас.

Једна од најомиљенијих рекреација свакако је вожња ролера. О ролерима и чарима вожње на точковима, више од наше колегинице Јоване Зец.

Разговараћемо и о 51. смотри „Хомољски мотиви" у Кучеву, која је у току.

„BEG 5К Runaway” је активност коју остављамо за крај. Потрчите са нама у нови викенд током ноћне трке на Аеродрому „Никола Тесла".

Водитељ: Ружица Врховац

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво