Сваштара

Игор Кокошков у 202 повода

Кошаркашки стручњак из Србије је први европски тренер који ће самостално водити један НБА тим. На клупи Финикс Санса биће од следеће сезоне. Са Игором Кокошковим је разговарао Дејан Булајић.

Милица Ђилас ће се јавити из Градског завода за јавно здравље и рећи вам како ће бити обележен 31. мај - Светски дан борбе против дуванског дима.

Упознаћемо вас са перформансом „Дијалози у покрету" који ће од првог до трећег јуна бити одржан у Новом Саду, а извешће га уметнички пар из Рима Франческо Гроси и Вера Маљони. Биће то најава трећег позоришног фестивала „Аплауз фест". Циљ је да сви они који су поклоници другачијег погледа на свакодневицу и новог начина поимања уметности, постану активни учесници овог догађаја.

У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује редитељ Жикица Јовановић. Режирао је игране и документарне филмове, освајао награде на фестивалима широм света. Његов документарни филм „Аладин и чаробна канта", добио је чак десет награда и приказан је на 200 фестивала. Припремила Слађана Савић.

У делу емисије под називом „Топ потоп" познати састављају листе на разне теме које бирају сами. Глумац Виктор Савић се одлучио за ствари и појаве које га нервирају. Неке од њих су лажни попусти у продавницама, брза храна, одсутни возачи, киша која направи колапс у саобраћају... Забележила Љиљана Обрадовић.

„Квака 202" и данас доноси сатиричне коментаре Драгутина Роквића о појавама и феноменима у друштву.

Тема „Moде 202" су речи. Како доживљавамо критику, да ли њено прихватање утиче на живот и успех? Припремила Оливера Перић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво