Устанак

Јутро нам отвара нам нове могућности које треба мудро искористити.

Позабавићемо се питањима међуљудских односа кроз симболику друштвених игара. О томе више у „Цртици 202".

Спортске вести припрема мр Биљана Шујдовић, а када смо код спорта, говоримо и о полуфиналној серији кошаркашког плеј-офа у којој ће снаге одмерити Црвена звезда и Партизан.

Чест учесник оваквих мечева некада је био и бивши центар Партизана Ратко Варда, који ће у рубрици „Много смо најјачи" евоцирати успомене на те дане. Забележио Дејан Булајић.

До када ће тајати ови врели дани? Обавештавамо вас о прогнози времена и стању на путевима и граничним прелазима. Доносимо нове вести и сервисне информације, обавештавамо вас о новом курсу динара. Заједно листамо домаћу штампу и бирамо занимљиве новинске наслове.

У својој ауторској рубрици „Квака 202", Драгутин Роквић се и данас бави друштвеним појавама, феноменима и догађајима на сатиричан начин.

Наш слушалац Радован Пајовић са Новог Београда нам пише за рубрику „Слушаоци репортери": „Подземни пролаз код Сава центра скоро месец дана је у тоталном мраку. Осветљење не ради. То није мали пролаз који се може осветлити мобилним телефоном. Да ли су надлежни упознати са овим проблемом и када ће бити решен?" Одговор је припремила Слађана Савић.

Са београдских улица јавља нам се наш новинар Владимир Тодоровић у улози „Гласника 202". Радници „Зеленила Београд" поставили су овог пролећа, у најпрометнијим улицама главног града, висеће саксије са цвећем на стубове јавне расвете, као и на деоници ауто-пута, од петље „Ласта" до Аеродрома „Никола Тесла”. Ко ће одржавати те украсне аранжмане?

Емитујемо и „Добро јутро" Дарка Коцјана, рубрику која има циљ да вас насмеје рано изјутра, а састављена је од најбољих досетки које слушаоци шаљу у емисију „Облак у бермудама". На крају емисије ту је и Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељка: Ружица Врховац
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво