Одмор суботом на 202 начина

Будимо и ову сунчану суботу занимљивим причама из читаве Србије.

Тако је једна од најатрактивнијих локација наше земље, Тарска врела, нашла своје место у данашњој емисији. Легенде овог краја нам открива директорка ТО Ваљево у разговору са Милицом Ђилас.

У част легендарног Змаја Огњеног деспота Вука, ратника, владара, и можда последњег правог средњовековног витеза српске традиције, ове године ће у Купинову први пут бити одржана манифестација „Купиник - Дани змајева" . Свакако добар предлог уколико путујете овог викенда.

За викенд дезерт препоручујемо куглоф, омиљену посластицу многих. У част овог традиционалног колача, у Сремским Карловцима ће бити организован „Фестивал куглофа". Замишљен је као манифестација традиционалне културе Подунавских Шваба и других националних заједница Војводине, која за циљ има оживљавање и неговање традиционалне војвођанске кухиње, којој су немачки досељеници дали значајан допринос. Надамо се да ће нам открити и рецепт.

Препоруку за одмор нам даје Борис Бакалов, певач групе Ничим изазван, а бака Ружица Вуковић учи нас тајнама заната - пустовање вуне.

Љубитељи спорта слушаће о бејзболу, док ће љубитељима музике и фестивала за крај емисије бити представљено издање Егзит фестивала у Умагу, покренутог прошле године.

Много је повода да се дружимо до 11 часова.

Водитељ: Дејана Јочовић

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво