Устанак

Ослушните нашу понуду информација оплемењених ведрином сјајне музике.

И овога јутра у центру пажње биће дешавања у Београду али и широм Србије. Како ће данас време утицати на хроничне болеснике?

Мр Биљана Шујдовић ће нам припремити информације из спорта.

Минивал или - графити из „Облака у бермудама” јесу ваше духовите мисли а представљају одличан разлог да себи намакнете недељни осмех на лице поздрављајући тако овај врели дан. Приређује као и увек, Дарко Коцјан.

Упознаћемо вас са песникињом Ајтаном Дрековић из Тутина, која тренутно живи, ради и ствара у Немачкој а иначе је прошлогодишња победница на конкурсу бибилиотеке „Милутин Бојић" у Београду за најбољу збирку поезије.

Како је на путевима, има ли застоја на граничним и административним прелазима, како је на главним раскрсницама и мостовима у Београду?

Да ли слушате своју интуицију и да ли смо сигурни да знамо шта тачно овај термин означава? О феномену интуиције у рубрици „Мода 202" говориће Оливера Перић.

Боравак у затвору може да се догоди свакоме, па чак и ономе ко га је заслужио. Став друштва према тој институцији се временом мењао. Тим феноменом се у својој ауторској радио колумни „Велики бљак" позабавио Миодраг Стошић.

Францускиње су узор женама широм света по лепоти и негованости. Део тајни ових дама вам откривамо у рубрици „Да си жив ио здрав" кроз савете француског фризера. Припремила Милена Милићевић.

Припремићемо и информације из земље и света „СТОП ТЕЛЕКС 202”, затим Сервис 202 и прелистати домаћу штампу.

„Задруга” је ријалити шоу који чини се, највише гледају они који га „не гледају”. Гледаност је толика да је првобитна идеја да траје до 31. маја замењена новим датумом, 20. јуном. Да ли су ријалитији нова школа живота, и много тога још, у рубрици „Квака 202" анализира Драгутин Роквић.

То није све, још ће се понешто чути током емисије. На вама је само да нам укажете поверење.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 - званична страна за Фејсбук. Ми бележимо оно што нам јавите, а објављујемо све што је од користи за оне који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи