Устанак

Обиље музике и информације за лагано устајање суботом.

Временске прилике, биопрогноза, стање на путевима, сервисне информације, актуелне вести, најпријатнија музика за лепше буђење - све је ту, на вама је само да нам се придружите.
Информације из света спорта припрема Вања Савић.
Са Таре нам стиже прича о једној необичној Академији за природу која има за циљ да укључи наставнике и ученике основних и средњих школа у заштиту природе.
Представићемо вам и добитницу годишње награде „Милутин Бојић” за младе песнике - Александру Батинић, апсолвенткињу Филолошког факултета из Београда.

Чућете и ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро", где вас чека нових седам графита, а незаобилазан је и Виц на блиц.

Једна од тема сатиричне рубрике „Квака" aутора Драгутина Роквића је ново археолошко ископавање на Петроварадину.

Сатире и квалитетне књижевне жаоке никада доста, па вам данас нудимо и афористичарске бисере нашег колеге Петра Лазића у рубрици „Перино перо".

Метеоропатија не бира ни године, ни пол. Које тегобе је најчешће прате, зашто нам се се то дешава и има ли помоћи, тема је рубрике „Да си жив и здрав", коју је припремила Весна Парезановић Алексић.

Бавићемо се актуелним дешавањима у градовима широм Србије, али и концертима који нас очекују вечерас - рубрика „Пази, свира се" вам предлаже да послушате С.А.Р.С. који наступају у Гроцкој, Кикија Лесендрића и Пилоте у Шапцу и Хладно пиво који долазе у Београд.
То није све, увек током емисије сазнамо још понешто.
Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који можете писати по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић
Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи