Устанак

И овог јутра заједно на 202!

Јутро започињемо цртицом која се бави необичном дилемом човека који је, у исто време, и „младић” и „пензионер”.

За седам осмеха и овог јутра ред захваљујемо Дарку Коцјану и вашим духовитим порукама, у рубрици „Добро јутро”. Једна од тема сатиричне рубрике „Квака" је ново археолошко ископавање на Петроварадину. Аутор је Драгутин Роквић.

За рубрику „Слушаоци репортери” стигло је питање зашто се на амбалажама јогурта, сладоледа... количина изражава у килограмима а не више у литрама? Одговор је потражила Слађана Савић.

За неколико дана почиње други, од четири највећа тениска турнира на свету, Ролан Гарос. Ове недеље у току су квалификације кроз које ће наши млађи играчи покушати да дођу до главног жреба. Слушамо једну од њих, Нину Стојановић, у рубрици „Много смо најачи".

Наш Гласник 202 је Бранислав Трајковић који нам говори о једном београдском „саобраћајном чепу” - у Булевару ослобођења, где се изводе радови до 1. јула.

Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com. Контакт преко друштвених мрежа на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Владимир Тодоровић
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво