Устанак

Лакши корак у нов дан уз добро расположење и важне вести.

Током јутра емитоваћемо најзначајније информације и заједно са вама слушати најбољу музику за брже расањивање.

Цртица 202 овог јутра коментарише нашу стварност из угла „обичног човека”. Шта је то што га боли, због чега се нервира а шта га смирује?

Преносимо вам спортске информације уз преглед најважнијих резултата наших фантастичних спортиста које је приредила наша Вања Савић.

Драгутин Роквић у рубрици „Квака 202" на духовит начин објашњава како земљачка веза може да реши комунални проблем и коме је теже због кредита, странкама или грађанима.

О свом животу, и спортским успесима говориће у рубрици „Много смо најјачи" кошаркашки тренер Игор Кокошков. Овог пролећа је постао први главни тренер неког НБА тима који је рођен у Европи и први Србин који води НБА тим. Припремио Дејан Булајић.

Где данас неће бити воде, ко ће остати привремено без струје, на којим саобраћајницама се обављају редовни или ванредни радови на реконструкцији, oбавештаваћемо вас у редовној рубрици „Сервис 202".

На сваких сат времена, у три минута до пуног сата, слушаћете вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202.

Прелистаћемо нашу штампу и пренети о чему се највише пише на насловним странама. Издвојићемо вам и један занимљив текст.

Нашег слушаоца из Београда интересује зашто нема мајстора на Платоу Милана Младеновића код зграде Дома омладине у Београду где радови стоје? Одговор је сазнала Слађана Савић. Чућемо га у рубрици „Слушаоци репортери".

Гласник 202, Милица Ђилас, посетиће железничку станицу Панчевачки мост и упознати нас са хигијенским условима који владају на овом најфреквентнијем стајалишту у Београду.

За сам крај емисије емитујемо Виц на блиц.

И то није све, увек нека нова информација стигне током емисије. Позивамо вас да нам пошаљете вест из свог краја. Објавићемо је са задовољством.

За вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - zvanična stranica) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што је занимљиво.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара