Сваштара

Ваљевски џез фестивал у 202 повода

Манифестација ће бити одржана од 24. до 26. маја, а поред осталих, наступиће Џибони, Амира Медуњанин, Бојан Зулфикарпашић, Васил Хаџиманов, Бане Лалић МВП, Зона Б... Публика ће уживати у програму на три бине, а детаље ћете чути од поднева.
Ако желите да радите током лета, волонтирате или зарадите џепарац, забавите се и стекнете нова искуства, онда је „Сајам летњих могућности" право место за вас. Које организације нуде ове шансе и ко ће све учествовати на сајму, сазнаћете од Вање Савић.
У рубрици „Много смо најјачи" гостује кошаркашки тренер Игор Кокошков. Играчку каријеру је завршио веома брзо због повреде, после чега се посветио тренерском послу. Овог пролећа је постао први главни тренер неког НБА тима који је рођен у Европи и први Србин који води НБА тим. Забележио Дејан Булајић.
Боравак у затвору може да се догоди свакоме, па чак и ономе ко га је заслужио. Став друштва према тој институцији се временом мењао. Некад је боравак у затвору био највећа срамота, а данас обавезна ставка у биографији озбиљних личности. Тим феноменом се у својој ауторској радио колумни „Велики бљак" позабавио Миодраг Стошић.
Францускиње су узор женама широм света по лепоти и негованости. Природне, опуштене и насмејане одају утисак особа које не троше много времена на свој изглед. Међутим, истина је да су поједине трикове толико усваршиле, да све делује природно и лако. Део тајни вам откривамо у рубрици „Да си жив ио здрав" кроз савете француског фризера. Припремила Милена Милићевић. 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво