Кажи драгичка

Вечерас нам у госте долази група „The Bite”.

Њихова песма „Go to hell” имала је почетком месеца радијску премијеру на нашим таласима, а ускоро нас очекује и нови спот.
Идеја о бенду који ће имати енергију пaнка, чврсте рокенрол рифове, певљиве рефрене и осећајност блуза јавила се још пре много година.
Као бенд који се оријентисао на клупске свирке, „The Bite” је свирао у многобројним клубовима широм Србије. Иако најбоље звучи на великим бинама, бенд остаје при ставу да је контакт са публиком веома битан, и да не треба бежати од „малих" свирки. Од великих фестивала (ЕГЗИТ, ШУМАДИЈА ФЕСТ, METAL WAR ФЕСТ у Мађарској...), мото скупова (Мужља, Црепаја...) преко разних мањих фестивала, па све до клубова у које стаје једва 50-ак посетилаца, „The Bite” шири своју публику, пружајући им оно што један прави рокенрол бенд треба да има: јаку енергију, песме са певљивим рефренима, и што је најбитније - добар провод.
Од 2016. године, састав ради у новој постави, нова певачица бенда је Љиљана Здравковић, а бубњар Небојша Бркић. У јуну 2016, издају нови сингл „LIES”. Сингл се нашао и у финалу Годишњака радија 202. Први сингл на српском језику „Да се поново родим”, „The Bite” су издали неколико месеци касније.
У финалу Београдског ауторског рок фестивала - БАРФ 2016, добили су 2. награду жирија, за најбољег извођача на фестивалу, учествовали су на фестивалу БУНТ 2017. године, свирали на Сингидунум фесту на Калемегдану као и на Архангел фесту у Гроцкој.

Недавно су објавили и нови сингл „Go To Hell” који је наишао на одличне реакције и већ се увелико завртео на радио станицама широм Србије али и у региону. За песму „Go To Hell” је у изради и видео спот а почетком јуна планирају и објављивање нове песме на српском језику, „Знаш”.

Са вама је Петар Протић.

Кажи драгичка Кажи драгичка

Autor:
Београд 202

Погодите ко нам је вечерас дошао у госте?!! Свако вече, од поноћи на Двестадвојци у емисији Кажи драгичка гост изненађења! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво