Сваштара

У великој дворани Центра „Сава“ 10. маја концерт „Хајде, сањај ме, сањај“ у част Владе Дивљана.

Наступиће његови пријтељи, поштоваоци и сарадници из целе бивше Југославије. Неке од Владиних најлепших песама извешће Корнелије Ковач, Момчило Бајагић Бајага, Зоран Костић Цане, Небојша Антонијевић Антон, Душан Којић Која, Дарко Рундек, Саша Лошић и многи други. Детаље у „202 повода" открива музичар Зденко Колар.

Најавићемо највећу породичну манифестацију посвећену малишанима, 21. Пролећни дечји сајам, који ће бити одржан од 11. до 13. маја у хали 3 Београдског сајма. Посетиоце очекују аниматори, кловнови, играонице, радионице, ликовни кутак, спортске активности, производи по сајамским попустима... Улаз је бесплатан.
Милица Ђилас ће се јавити из реконструисаног парка у Земуну, највећег у том делу Београда. Парк сада има нове зелене површине, клупе, стазе, подлогу на дечјем игралишту и реквизите по највишим безбедносним стандардима.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" гостује глумица Јелена Ступљанин, која успешно гради домаћу и инострану каријеру. У Њујорку је после завршене академије наставила да предаје глуму и наступа у представама. Последњих месеци се посветила каријери у Србији, па можемо да је гледамо у „Атељеу 212" и „Звездара" театру. Са њом је разговарала Оливера Перић.
У делу емисије под називом „Топ потоп" познати састављају листе на разне теме које бирају сами. Композитор Сања Илић се одлучио за најлепше концерте групе „Балканика" у протеклих осамнаест година. Забележила Љиљана Обрадовић.
Драгутин Роквић у ауторској рубрици „Квака 202" на духовит начин коментарише ношење крпеља код ветеринара и место ријалити програма у задацима из математике.
Тема „Моде 202" је компромис, данас потребнији неко икада. Да ли је најтеже преговарати са собом и када компромис постаје непотребан и штетан? Припремила Оливера Перић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво