Сваштара

Конференција „Digital Day” у „202 повода”

Скуп ће бити одржан у Београду 8. и 9. маја под слоганом „New Signal”. Биће то осма регионална конференција о дигиталном маркетингу и новим технологијама у тој области. Бројни инострани предавачи и стручњаци ће говорити о најновијим трендовима у свету и променама које обликују област дигиталног маркетинга. Наша гошћа Данка Трбојевић, извршна директорка „IAB Serbia”, рећи ће нам које су главне теме и циљеви скупа.

Прва фаза највеће инвестиције ЈКП „Градске пијаце", изградње Палилулске пијаце, успешно је завршена. Површина новог простора биће проширена и имаће четири нивоа. Предвиђене су посебне зоне продаје, паркинг места, локали за продају сувенира, народне радиности, антиквитета, ресторан... Јована Зец ће се распитати шта је до сада урађено и шта подразумева друга фаза радова.
Најавићемо концерт Групе „Хладно пиво", једног од најпопуларнијих бендова у региону. Наступиће 26. маја на Калемегдану, у оквиру регионалне турнеје поводом 30 година каријере и публици обећавају концерт за памћење.
У рубрици „Много смо најјачи" гостује млади џудиста Илија Цигановић, за кога многи кажу да је бисер тог спорта. Откриће нам зашто је почео да се бави џудом и који догађај је био прекретница у његовом животу. Забележила Вања Савић.
Постоји једно племе чији чланови не дозвољавају фотографисање, јер сматрају да ће им фотографија украсти душу. Шта би припадници тог племена рекли да живе данас у Србији, у времену када сваки сегмент живота постаје ријалити шоу. Можда би и Декарт данас написао: „Снимам се, дакле постојим". Чини се да је ријалити решио да прошири посао, па је недавно обухватио и једну сахрану. Где је будућност свега тога и да ли ми имамо будућност, сазнајте у ауторској причи Миодрага Стошића под називом „Велики бљак".
Тема рубрике „Да си жив и здрав" данас су јаја, која су већ деценијама неоправдано на листи нездравих намирница. Страх од наводног скока холестерола који се догађа када их једемо, навео је многе људе да их избегавају. Међутим, нутриционисти сада поручују да је то потпуно погрешно уверење. Припремила Милена Милићевић.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво