Широм затворених очију

Сви хитови Евросонга!

Песма Евровизије или популарно звани Еуросонг је годишњи фестивал забавне музике такмичарског карактера на коме учествују представници земаља чије су националне телевизије чланице Европске уније за радиодифузију.
Европска унија за радиодифузију осмислила је Песму Евровизије по узору на популарни фестивал Санремо, а прво такмичење је одржано 1956. године у Лугану - Швајцарска. Од тада број земаља учесница се стално повећавао, формат такмичења и гласања мењао, али популарност фестивала је и даље трајала.
Овогодишње такмичење за Песму Евровизије 2018. биће одржано у Лисабону. Полуфинални наступи су 8. и 10. маја, а финално вече 12. маја.

Боје Србије браниће група Балканика са песмом Нова деца.
У Ноћном програму имаћемо прилике да чујемо песму која ће нас представити на овом престижном такмичењу, затим нумеру која се на кладионици котира као фаворит, али вратићемо се и мало у прошлост. Подсетићемо се највећих хитова Евросонга, а имаћете прилике и да чујете где су данас велика имена која су узимала учешће на овој манифестацији и шта раде.

Придружите нам се и ви. Број телефона на који можете упутити поруку је 064 0202 200, а мејл можете послати на program202@gmail.com или нам се придружите на фејсбуку или твитеру.

Аутор и водитељ: Тања Гајовић
Музички уредник: Небојша Сабовљевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво