Одмор суботом на 202 начина

Било да волите свој посао и на путу од канцеларије до куће са задовољством у глави листате испуњене радне обавезе, било да вам је више дојадило да гледате у колеге, компјутер и папире, викенд је, без конкуренције, свима омиљени део недеље. То је време када покушавамо да нађемо оазу мира или забаве.

Пролећни дани нас позивају у природу! Зато вас ми водимо у Ботаничку башту „Јевремовац", најлепше београдско царство биљака. Ако желите да пробате нешто ново и узбудљиво, предлажемо вам трамболининг. Уколико ипак нисте љубитељ те врсте активности и адреналина који удара у главу при сваком скоку са еластичне подлоге, вашој пажњи ћемо препоручити пешачку туру до Авале или планинарско трчање у Врњачкој бањи. Вичне ручном раду упутићемо у то како од филца могу да направе занимљиве модне детаље, а поклонике музике ћемо обавестити о активностима Коларчеве задужбине.
Тајну свог одмора шапнуће нам музичар Иван Ковачевић из Барселона Џипси Балкан оркестра.

У студију је Милица Ђилас.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво