Устанак

Буђење уз ведру музику и корисне информације за лакши корак у нови дан.

Буђење је лакше ако на радију чујете неку важну информацију а уз њу и песму која вас мотивише да устанете без напора. Ведра екипа је ту, сунце је већ изашло, пекари су испекли хлеб и пециво, возачи ГСП-а су већ на својим линијама, само се на вас чека да устанете. Добро вам јутро.

Цртица 202 овога јутра коментарише стварност којој се данас враћамо после првомајских празника и ленчарења.

Блок спортских вести припремиће Вања Савић.

Минивал или - графити доносе ваше ведре мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо вам бар на тренутак улепшати јутра. Приредио Дарко Коцјан, аутор „Облака у бермудама".

У рубрици Квака 202, Драгутин Роквић коментарисаће нашу стварност из свог сатиричног угла. Овога пута у фокусу овог нашег сатиричара је прослава Првог маја и Ђурђевдана у Србији.

Ту су и актуелне вести из земље и света, или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 као и домаћа штампа коју ћемо прелистати и одабрати један занимљив текст.
Наш слушалац, Вукашин из Јагодине писао нам је у мејлу: „Прошле недеље у Јагодини је обављeно запрашивање комараца. Многи од нас су кашљали, кијали, а неки су чак имали осећај гушења. Каквим се то препаратима запрашују комарци и да ли су таква средства опасна по људе?" Одговор ћете чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери".

Немања Мајдов, освајач златне медаље на Светском првенству у џудоу 2017. године у Будимпешти у категорији од 90 килограма, прошлог викенда додао је својој колекцији медаља и сребрно одличје са Европског шампионата одржаног у Тел Авиву. Са џудистом који је у овом спорту после 37 година Србији донео прву светску златну медаљу, за рубрику „Много смо најјачи" разговарао је Дејан Булајић.

Каква је јутрос атмосфера на улицама главног града истражиће Гласник 202, Милица Ђилас. Она ће се јавити из центра града, проверивши да ли све службе функционишу нормално после првомајских празника.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво