Сваштара

Јован Маљоковић гост „202 повода”

„Душа танана" је назив новог албума Јована Маљоковића и његовог бенда, на коме се налази девет ауторских композиција у етно-џез маниру. О албуму, сарадницима, концертима и плановима за предстојеће лето, разговарамо у трећем сату емисије.

Наш колега Ратко Бечки, новинар из Краљева дочараће нам празничну атмосферу у свом граду.

Немања Мајдов, освајач златне медаље на Светском првенству у џудоу 2017. године у Будимпешти, у категорији од 90 килограма протеклог викенда додао је својој колекцији медаља и сребрно одличје са Европског шампионата одржаног у Тел Авиву. Са џудистом који је у овом спорту после 37 година Србији донео прву светску златну медаљу, за „Много смо најјачи" разговарао је Дејан Булајић.

Тренутно најпопуларнија рок атракција у Хрватској, група „Ватра" одржаће први самостални концерт у Београду. Наступаће 25. маја у Дому омладине Београда, а више детаља ћете чути у последњем сату емисије.

Лоше навике, беспарица, незаинтересованост, понекад и лењост, довели су до тога да све мање људи упражњава посете позориштима, музејима или концертима. Дуго гледање телевизије и вишесатно бављење интернетом, многима су друштвени живот свели на минимум. Како читање, гледање добре представе или слушање омиљене музике уживо може добро да утиче на здравље и расположење, сазнаћемо од Весне Парезановић Алексић у рубрици „Да си жив и здрав".

Прослава Првог маја и Ђурђевдана тема је и данашњег издања сатиричне рубрике „Квака" Драгутина Роквића.

Водитељ: Душица Мијатовић

број коментара 0 Пошаљи коментар