Одмор суботом на 202 начина

Док се облаци и сунце смењују најављујући нестабилно време, ми вам последњег априлског викенда дајемо информације и предлоге за одмор, рекреацију и хоби.

41. Фрушкогорски маратон, сада већ традиционално, одржава се овог викенда. Стога нам следи и прича са једним од организатора и то већ у првом сату емисије.

Препорука за дестинацију коју би свакако требало обићи је Смедеревска тврђава, а Дејан Радовановић ће нам објаснити и зашто.

Уз добру музику ваља и заиграти, а још ако вас тактови музике намаме да играте салсу, онда је прилог о рекреацији као прављен за вас.

Музичар Александар Пејчић прича како се одмара и која је његова препорука за одмор.

Да ли знате шта је скрапбукинг? За све вас који сте одговорили „НЕ", објашњење даје Драгана Десница.

Првомајски уранак ће се ове године обележити на Палићу по 35. пут, а шта све посетиоце очекује, чућете у другом сату емисије од Катарине Тот, руководиоца сектора за туризам предузећа „Парк Палић".

Од 28. априла до 5. маја, од Вишеграда до Сремске Митровице у дужини од 360 километара по деветнаести пут организована је регата Меморијал „Витомир Диздаревић - Адмирал Кук". Нешто више о самој регати рећи ће нам Дејан Јовановић, испред кајакашког клуба „Српски веслачи", који је и организатор ове манифестације.

Одмор није одмор ако нема музике, зато је она незаобилазни део нашег дружења, а кроз реке и планине води вас Вања Савић.

број коментара 0 пошаљи коментар
Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Аутор:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]